shapka_top.jpg


































Качанівка, екскурсія

Наша країна не перестає славиться своїми унікальними традиціями, глибокою культурою і багатьма історичними пам'ятками. В Україні в Чернігівській області розташований український палацово-парковий ансамбль Качанівка. Екскурсія в це знамените місце цікавить багатьох туристів. Цей маєток знаходиться на величезній території, яку оточує красивий густий ліс, з протоптаними доріжками.

Качанівка екскурсіяЕкскурсія в Качанівку повідає Вам про збережений і вцілілий палац, який складається з трьох основних будівель. Ще в ті часи його відвідувало багато знаменитих і відомих осіб, тому він зберігає в собі багато цікавих подій, які часто в ньому відбувалися.

На основі ансамблю був створений історико-культурний заповідник, який прозвали Качанівка. Екскурсію в те місце можна замовити в будь-який зручний для Вас час, тільки для цього потрібно заздалегідь узгодити всі деталі. Даному заповіднику надано статус національного. На сьогоднішній день він є єдиною садибою, яку вдалося зберегти.

Відчути атмосферу минулого, представити різні історичні події і те, яким життям жили наші предки, допоможе Вам Качанівка. Екскурсія по бюджетним цінами в це культурне місце представлена в нашій компанії. Збережіть наші контактні дані, так як вони обов'язково зможуть Вам стати у пригоді.

Про екскурсію в Качанівку дізнатися більше змістовної інформації Вам допоможе наш сайт. На ньому детально розписана програма туру, його вартість і є фото основних визначних пам'яток тієї місцевості.

Замовити екскурсію в Качанівку можна у нашого професійного фахівця, який відповість на всі Ваші запитання.