shapka_top.jpg


































Палац Розумовського в Батурині, екскурсія

У нашій країні є просто величезна кількість різних місць, які дивують своєю красою, архітектурою та атмосферою. Більшість з них є історичними пам'ятками, які несуть в собі давню і глибоку історію. Багатьох пам'яток навіть не всі українці знають. Хочемо звернути Вашу увагу на палац Розумовського в Батурині, екскурсія до нього проводитися регулярно. Він вважається палацом останнього запорізького гетьмана Кирила Розумовського, в честь якого він і названий. У ньому знаходиться п'ятдесят п'ять кімнат і він включений в комплекс Національного історико-культурного заповідника.

Палац Розумовського в Батурині екскурсіяЕкскурсія в палац Розумовського в Бутурин викликає інтерес у багатьох. Палац не раз відновлювали, але не дивлячись на це, він по сьогоднішній день зберігає в собі унікальну і неповторну спадщину української державності.

У палаці Розумовського в Батурині під час екскурсії Ви зможете ознайомитися з його архітектурою. У ньому буде дуже цікаво уявити той час, в якому жив ще гетьман.

Якщо Вас зацікавив палац Розумовського в Батурині, екскурсія до якого має прийнятну вартість, тоді звертайтеся до нас. У нас Ви зможете скористатися багатьма послугами, які продемонструють Вам свою професійну підготовку, якість і вигідність.

Екскурсії в палац Розумовського в Батурині ми проводимо постійно. Їх розклад і програму можна вивчити на нашому сайті. На ньому Ви знайдете для себе багато цікавої інформації.

Щоб записатися на екскурсію в Батурин і побачити палац Розумовського і багато інших цікавих культурних пам'яток, достатньо зв'язатися з нами за контактними даними.