shapka_top.jpg


































Тімбілдінг замовити

Тімбілдінг замовитиКомнанда «Event Case» займається розвагою і об'єднанням дорослих і дітей. Ми починали з внутрішнього туризму по Україні і, набравшись досвіду, відкрили напрямки по організації свят і тімбілдінгу, замовити який можна по телефону.

Ні для кого не секрет, що саме взаємини на роботі є ключовим фактором для співробітника залишитися в компанії і викладатися на повну. Навіть високий оклад і зручне крісло не можуть компенсувати непорозуміння і конфлікти на робочому місці. Для того, щоб підтримати Вашу згуртованість, креативщики «Event Case» організовують командні ігри. Даний напрямок називають тімбілдінгом, замовити послуги якого просто необхідно кожній компанії, яка планує залишатися на ринку.

Ми можемо запропонувати спортивні командні ігри, які дуже часто вибирають наші клієнти. Класичний пейнтбол штовхає офісних співробітників спілкуватися і будувати стратегію перемоги, а сплави по річці вводять колег в ситуацію, де потрібно відчувати один одного і працювати в унісон всією командою. Ми представляємо тільки найцікавіші і практичні заходи з розділу тимбилдинг. Замовити мотузковий курс для всього офісу буде одним з найбільш пам'ятних подій на роботі, так як він націлений на взаємодію. Після такого проведення часу Ви вже не зможете тихо сидіти за комп'ютером і вирішувати корпоративні проблеми самотужки.

В асортименті у нас є безліч програм. «Острів Скарбів», «Піонерська Зірниця», «Чотири Стихії» і «кіношедевр» - тільки частина всіх тих квестів, які включає тимбилдинг. Замовити і вибрати захід за смаком Вам допоможе наш зручний сайт. Тут не тільки перераховані послуги, а й описані всі доступні меропріянія.

Якщо Ви відчуваєте необхідність в розвитку професійних навичок своїх співробітників, в нашій компанії працює напрямок по проведенню тренінгів і семінарів і заходів в області тімбілдінга. Замовити послуги можна по телефону. Ми беремо на себе всю організаційну частину - резервуємо номера, конференц-зал, складаємо культурну програму та інше. Робота нашого бізнес-тренера підвищить згуртованість Вашої команди і спонукає на реалізацію особистісного потенціалу.

Ми пропонуємо найвищий рівень менеджменту і якість послуг, що надаються з тімбілдінгу. Замовляйте наш сервіс, щоб допомогти своїй компанії.