shapka_top.jpg


































Тімбілдінг на природі

Тімбілдінг на природіТімбілдінг на природі - це відмінна пропозиція, якщо Ви хочете не тільки відправити свій робочий колектив на відпочинок і заохотити його за роботу, але ще і об'єднати в справжню команду, здатну долати проблеми і складності. І саме для такої ситуації ми можемо запропонувати Вам цілий ряд тематичних заходів, які користуються великою популярністю.

На природі тімбілднг є куди більш ефективним, оскільки не обмежує гравців в просторі, а також поощрает до більш ефективної діяльності. Адже куди приємніше виконувати інтерактивні завдання в лісі, ніж відправлятися в закриті і темні приміщення для цих же цілей. А так, як у кожного клієнта свої смаки, то ми розробили для природи тімбілдінги з різною тематикою.

Для того, щоб замовити тімбілдінг на природі, Вам варто лише вибрати оптимальний варіант в каталозі виходячи з Ваших побажань, після чого зв'язатися з співробітниками і домовитися про зручний час проведення.

Для того, щоб провести на природі тімбілдінг, ми використовуємо спеціальний реквізит і підбираємо цікаві місця, що дійсно урізноманітнює ігровий процес. А так, як ми проводимо ще й тематичні заходи, то представники деяких компаній звертаються до нас на постійній основі, якщо вони потребують проведення свята або ігрових квестів.

А так, як тімбілдінг на природі повинен проводиться за містом, то ми можемо запропонувати Вам навіть можливість поїздки до необхідного місця, які вже входять в загальну вартість програми. І таким чином, Вам і Вашим колегам зовсім не обов'язково мати свій власний транспорт, щоб відправитися на виконання таких завдань. А вся гра відбувається на досить обмеженому просторі, щоб ніхто не загубився або не заблудився.