shapka_top.jpg


































Корпоративний тімбілдінг

Корпоративний тімбілдінгКорпоративний тімбілдінг відноситься до розділу внутрішньої роботи будь-якої компанії, який присвячений поліпшенню взаємин на роботі. Відомий факт - чим краще співробітники ставляться один до одного, тим вище їх продуктивність. Душевний стан також грає не менш важливу роль, адже від частих непорозумінь і невирішених конфліктів у людини розвиваються на тлі стресу як фізіологічні хвороби, так і психічні розлади. Бажання працювати у таких співробітників падає, а якість їх проектів може кинути тінь на компанію.

Наша ж група займається корпоративним тімбілдінгом. У нього включають екскурсійні тури по Україні на день-два, спортивні ігри, квести, креативні проекти, організація тренінгів, майстер-класів та корпоративних поїздок. У тімбілдінгу дуже важливо створити такі умови, щоб колеги мали краще пізнати один одного, розробити план спільного рішення задачі і отримати від цього виключно позитивні враження. Завдяки такому підходу Ваші підопічні не тільки відпочинуть від сірих буднів, а й стануть більш активно проявляти ініціативу на роботі, пропонувати сміливі ідеї щодо підвищення продуктивності і не боятися осуду колективу. В офісі створиться атмосфера взаємодопомоги і доброзичливості.

Результати корпоративного тімбилдінга відображаються не тільки на продуктивності відділу виробництва. За рахунок хорошого ставлення працівників один до одного у компанії почне розвиватися позитивна репутація з боку партнерів і клієнтів. У Вас захочуть працювати кращі фахівці сфери.

Зайдіть на нашому сайті в розділі корпоративний тімбілдінг і ознайомтеся з різноманітністю ігор. Ми пропонуємо спортивні змагання, командні поїздки на велосипедах і човнах, інтелектуальні та творчі квести. В даній обстановці навіть нові колеги зможуть відкритися колективу і проявити свої здібності.

Щоб замовити у нас послуги корпоративного, командного, тімбілдінгу, Вам достатньо лише зв'язатися з нами по телефону. Вибирайте на сайті організації сподобалися заходи і готуйте співробітників до ігор.