shapka_top.jpg


































Українські піраміди

Давно хотіли записатися на екскурсію до українських пірамід? Наша компанія вже не перший рік займається організацією турів до пам'ятників української культури. У нас вигідні умови, і ми пропонуємо цікаві програми. Забронюйте собі зручну дату екскурсії заздалегідь і тур пройде якнайкраще. Вартість на екскурсію вказана у відповідному розділі, ознайомтеся з детальною інформацією.

Українські пірамідиУкраїнські піраміди були побудовані досить давно і до цього дня привертають вони туристів з усіх куточків країни. Споруди мають багато спільного з єгипетськими пірамідами, всередині вони розписані фресками і біблійними цитатами. Ви можете власним очима побачити красу старовинної архітектури, записавшись до нас на екскурсію. Виберіть на користь туру до українських пірамід і Ви про поїздку жаліти не станете. Для екскурсій ми використовуємо комфортабельні автобуси і Вам забезпечений буде якісний екскурсійний супровід. Ми цінуємо вибір туристів і дуже відповідально підходимо до організації всіх поїздок. Відвідати піраміди українські Ви можете в будь-який час, коригувати програму туру ми можемо і на прохання замовників. Зверніться в нашу фірму і Ви зможете відмінно провести час, оцінити красу українських пам'яток і природи. Ми отримуємо від задоволених туристів багато приємних відгуків про екскурсії і Вас теж не зможемо розчарувати.

Зацікавили українські піраміди? Організацією екскурсій до них займається сьогодні наша компанія, ціни у нас прийнятні.

Задати питання по поїздці до українських пірамід можна нашим фахівцям, про програму ми з задоволенням розповімо докладніше. На сайті є також багато й інших пропозицій по екскурсіях до українських пам'яток. Не варто зволікати із записом в захоплюючий тур, звертайтеся до нас вже прямо зараз.