shapka_top.jpg


































Тeam building гра

Тeam building граТeam building гри були придумані відносно недавно, так як наука про управління персоналом до недавнього не існувала. Даний вид заходів вважається необхідним для серйозних організацій, які планують розвиватися і рости на міжнародному ринку. Завдяки розвитку технологій і бізнес сфери сьогодні маленьким компаніям потрібно прикладати зусилля, щоб добитися уваги більшої кількості клієнтів. Для того, щоб залучити в офіс перспективних фахівців і існують team building корпоративні ігри.

Проведення заходів в колективі призводять до більш доброзичливій атмосфері на роботі і чуйності серед співробітників. Відділ стає більш самостійним у прийнятті рішень, їм можна довіряти великі проекти і ділити обов'язки серед членів відділу. Завдяки team building ігор Ваші підлеглі охоче досягають своїх особистісних і професійних цілей, стають менш схильні до стресів, проявляють ініціативу і висловлюють пропозиції щодо вирішення проблем. Це миттєво відбивається на якості Ваших продуктів і послуг, на відносинах з бізнес-партнерами та сервісі. Клієнти відгукуються про Вашу компанію позитивно, а фахівці мріють приєднатися до Вашій команді.

Ми пропонуємо Вам team building гри як засіб від конфліктів на робочих місцях. Квести на розвиток кмітливості, творчих здібностей, уміння слухати і співпрацювати розвивають емпатію. Кожен співробітник отримує можливість показати себе і в піднесеної настрої спрацюватися з колегами.

Вибирайте серед team building ігр ті, які найбільше підходять саме у Вашій ситуації, орієнтуйтеся на загальному контингенті відділу і їхніх інтересах. Можливо, їм більше сподобається пейнтбол, де потрібно розробляти стратегію, або спуск по річці, де не обійтися без синхронної і важкої роботи.

«Event Case» має великий досвід в організації свят, конференцій, турів вихідного дня та ігор team building. Ви можете ознайомитися з повним асортиментом наших послуг і дізнатися подробиці наших методів по телефону.