shapka_top.jpg


































Корпоратив тімбілдінг

Корпоратив тімбілдінгЯкщо Вас цікавить корпоратив. Тімбілдінг є одним з основних напрямів внутрішньої діяльності компанії. Навіть якщо оклад співробітника буде вище середнього, а робоче крісло буде м'яким і крутитися на коліщатках, в склочна колективі він не зможе працювати. Погані взаємини з колегами відбиваються на аспектів роботи і на самопочутті людини.

Об'єднавши зусилля всіх співробітників одного відділу Ви створюєте сприятливі умови для створення міцних взаємозв'язків. Так як між співробітниками повинно зростати повага і терпимість, домогтися цього можна через корпоратив. Розділ тімбілдінг вважається одним з напрямків, яке орієнтоване на підвищення продуктивності компанії, зростання якості робочих умов, розвиток доброї репутації як серед клієнтів, так і партнерів. У тімбілдінге проводять корпоративи, ігри, екскурсії. Наша компанія займається саме плануванням подібних заходів, які будуть орієнтовані на підтримання гарної атмосфери на робочому місці. Замовте у нас екскурсійний тур в одне з міст України або організацію тренінгу з особистісного росту. Також ми пропонуємо свої послуги з менеджменту поїздок і конференцій, проведення свят і корпоративів. У тімбілдінгу в центрі уваги повинна лежати командна робота, тому ми спланували безліч різноманітних заходів.

У них скоро День заснування Вашої організації і необхідно провести корпоратив? Тімбілдінг згуртує колектив і зробить цю дату значущою для кожного співробітника. Заходьте на сайт нашої команди і вибирайте квест-програми. Ми пропонуємо спортивні ігри, велопрогулянки, креативні брейнстормингом та інше.

Не забувайте також і про наші переваги в туристичній галузі. Протягом року одна-дві поїздки позитивно відзначаться на робочому процесі, якщо Ви замовете у нас тур вихідного дня. Таке проведення часу також можна вважати цікавим і нетиповим корпоративом. У тімбілдінгу групі «Event Case» немає рівних в Україні, так як ми можемо назвати себе зразковою командою, яка допомагає іншим організаціям працювати з позицією взаєморозуміння і поваги між співробітниками. Звертайтеся до нас в будь-який час року.